Het energieadvies van Susteen

Steeds meer mensen willen hun woning duurzamer maken. Logisch ook, want een duurzamer huis is een beter huis. Een verduurzaamd huis verbruikt minder energie, wat beter is voor het milieu en een zorgt voor een lagere energierekening. Daarnaast levert het verduurzamen van een bestaand huis vaak comfortwinst op. Zo kunnen met de juiste maatregelen tocht- en vochtproblemen meestal verholpen worden.

 

Het verduurzamen van een bestaand huis biedt vele voordelen, maar mensen weten vaak niet precies waar ze in hun eigen huis moeten beginnen. Susteen kan u hierbij helpen. Wij hebben ons hebben gespecialiseerd in het bieden van advies en informatie over het verduurzamen van Nederlandse particuliere koopwoningen. Of u nou vooral graag geld wilt besparen, uw comfort wilt verhogen of gewoon iets goeds wilt doen: wij bieden u eerlijk en betaalbaar advies dat past bij uw woning én bij uw wensen. Ook als u uw woning aardgasvrij of zelfs energieneutraal wilt maken kunnen wij u vaak helpen.

Onze acties: extra voordelig energieadvies

Energie besparen kunt u natuurlijk prima in uw eentje doen, maar samen besparen is leuker én voordeliger. Hierom werkt Susteen samen met verschillende banken, gemeenten, verenigingen en bedrijven. Door mee te doen aan een gezamenlijke actie bent u vaak een stuk goedkoper uit.

SNS bank logo

Energie besparen: hoe doe ik dat eigenlijk?

Energie besparen in uw woning kan op veel verschillende manieren. Vaak is het isoleren van muren, dak, vloer en/of ramen een mooie eerste stap. Ook kunt u denken aan energiebesparende en -opwekkende installaties zoals zonnepanelen, een zonneboiler en een warmtepomp. Op onze website kunt u informatie vinden over de belangrijkste mogelijkheden om een bestaand huis te verduurzamen. Onze energieadviseurs kunnen u precies vertellen welke van deze maatregelen bij uw woning en uw wensen passen.

Vloerbodemisolatie

Dakisolatie

Spouwisolatie

Rendementsglas

Zonnepanelen

Zonneboiler

HR-ketel

Warmptepomp

Over Susteen

Susteen is in 2009 opgericht door Frank en Rob: twee mannen met een missie. Veel bestaande woningen in Nederland zijn hopeloos verouderd als het om energiebesparing gaat. Dit levert onnodig hoge vaste lasten op en is ook nog eens slecht voor het milieu. Zonde natuurlijk.

Samen maken wij het verduurzamen van uw woning toegankelijk, betaalbaar en gemakkelijk. Zo kunt u op een slimme manier iets goeds doen voor uw portemonnee én voor het milieu.

Met ons energieadvies gaat u energie besparen op een manier die past bij uw woning én bij u. Iedere klant van Susteen krijgt een professionele energieadviseur op bezoek, en aan de hand van dit bezoek wordt een persoonlijk woningverbeterplan voor u opgesteld. Ook bieden wij veel extra services zoals bespaargaranties, voordeel op groene energie en slimme energiemonitoring.

Onze missie

 

Het is onze missie u te helpen uw leven te verduurzamen. Om uw goede voornemens met betrekking tot energiebesparing te helpen realiseren. Duurzaam wonen loont voor mens én milieu.

 

Wij maken energie besparen sneller, efficiënter, en toegankelijker voor u.

Reviews van klantenLees op Feedbackcompany wat onze klanten van ons vinden of schrijf zelf een review.